Всъщност в разговора изнудваният ром казва, че никой не го е принудил и  не е пускал жалба за купуване на гласове, а е казал, само че Пейчев раздава пари на заем и че заедно с „депутат“ са давали пари за лекарства, това и за което медията ни писа.

Свързани новини

01.04.2023 14:44

Местен тартор на ПП в Царево заплашва роми по телефона: „Ще те направя булка, ще изгоря цялото ти семейство“ (Запис)

Видян 9397 пъти | Коментари 1
Гласували 8 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За “странна активност” на ПП-ДБ в ромската махала в Царево, алармираха в сигнали сигнали до прокуратурата и МВР. Т.нар. коалиция на Доброто е заподозряна в раздаване на пари за техника и за лекарства, натиск и директни заплахи. Местният представител на формацията се обажда на човек от малцинството и го заплашва по телефона, което се потвърждава от аудио запис на разговора. Чуй записа ТУК!


Атакувани, потърсени за коментар твърдят, че гласът прилича едно към едно на този на Емил Пейчев – функционер от ПП-ДБ, син на разкрития като агент на ДС Георги Пейчев. „Не мога да разбера защо тръгваш да коментираш мене“, казва гласът, наподобяващ този на местния политик.


Заплашваният отвръща, че има бебе и булката му е бременна, а човекът в слушалката гордо заявява: „Бебе-мебе, тебе ще те направя булка, нали се сещащ, нали знаеш къде ги правят булки, булка ще те направя“. Гласът, който местните категорично оприличават на този на Пейчев казва на ромския представител: „Кажи ми кой те накара да подпишеш жалба, кажи ми кой защото ще изгърмя цялото ти семейство, цялото семейство ще изгоря, гарантирам ти. Утре всички ще бъдете прибрани. Имам информация, че ти си я писал. Кажи ми какво си писал в жалбата?“. Пейчев продължава: „Аз смятам, че ние с тебе започнахме да играем в един отбор и в един момент...“.


Ситуацията буди въпроси защо Пейчев парадира и заплашва с репресии от органите на реда и откъде знае името на жалбоподателя, че му се обажда да го заплашва. От една страна, той заявява, че не е чел жалбата, но някак знае името на автора й.


Всъщност в разговора изнудваният ром казва, че никой не го е принудил. По думите му той не е пускал жалба за купуване на гласове, а е казал само, че Пейчев раздава пари на заем и че заедно с „депутат“ са давали пари за лекарства, нещо и за което 19' писа още в петък.


Афектиран, гласът наподобяващ Пейчев, който казва, че е смятал че с ромския играч са били "в един отбор", вече се отрича от него и казва, че ще уреди да приберат цялото му семейство. Интересно е и какво означава, че политикът от ПП-ДБ си е мислил, че с ромския бос са били в един отбор.


 Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.04.2023 15:48

    НАРОДЕ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА Коалиция на Добрите Сили - КДС (ДеБъ, ПППП и ЛГБТ) Ръководени от: Петков, Лорер, Бойкикиев, Кънев, Атанасов, Сандов и вся остальная…св.., всичките, достойни Внуци и Роднини: на АБпФК (шумкари, терористи, агенти на КГБ/ГРУ, кръвожадни убийци), на Слуги и Клиентела на АБпФК и на КДС/КГБ агентурата. Те ще ви донесат, освен мизерията и благата на неомарксизма: ЛГБТ-култура и джендър идеология, индоктринация на децата ви, педофилия, наркомании, „смяна„ на пола, феминизация на момчетата и маскулинизация на момичетата, без да ви питат… Затова, внимаваме братя как гласувате, защото българският държавен Кораб се носи неуправляем, право към двете блъскащи се митични скали, Сцила и Харибда, олицетворение на РУСКАТА ИМПЕРИЯ и НЕОМАРКСИЗМА, които искат да ни премажат помежду си.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог