Свързани новини

06.07.2009 10:57

А. Семов: В Парламента ще има мнозинство за промяна на Конституцията

Видян 1565 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Винаги има алтернатива и най-голямата грешка на БСП беше, че каза, че няма никаква алтернатива, каза Божидар Димитров, цитиран от БГНЕС.



Другият момент беше безпрецедентното изказване на Ахмед Доган в с. Кочан. Аз бях писал навремето, че ДПС ще завлече БСП, посочи още Димитров. Той не идва в парламента, че на това предаване ли, каза историкът в коментар, че не бива да говори за ДПС, защото няма представител в студиото на БНТ. Наистина хората поискаха нещо ново, показа бързият анализ, който направихме вчера, заяви говорителят на БСП Корнелия Нинова. Тя се съгласи с изказването на Божидар Димитров по повод на изказванията и поведението на Ахмед Доган. Нинова допълни, че последните 30-40 дни е била непрекъснато в смесени райони в нейния Благоевградски район и е разбрала проблемите на хората там. Това, което се случи на вчерашния ден беше изключителната воля за промяна и то радикална промяна, каза д-р Петър Москов, зам. председател на ДСБ и съпредседател на предизборния щаб на Синята коалиция.
Мисля, че всички губим от неовладяемия цинизъм на Ахмед Доган. Това не беше просто изтървана дума, а дива злоупотреба с власт, каза Атанас Семов от ПП РЗС.
Имаме допирни точки с другите партии, например като Синята коалиция, РЗС, а дори Атака, с които сме на една позиция за възмездяването на тракийските бежанци, посочи Божидар Димитров. Той каза, че в неговия регион /Бургаски-бел. ред/ в срещите с хората той е разбрал, че те не обичат Иван Костов.
От своя страна д-р Петър Москов заяви, че разговори не се водят по този начин. Синята коалиция има свой политически проект с определени приоритети и няма да води преговори с дребни сметки. Нейното присъствие в НС е част от гаранцията за дясно-центристко управление. Хората свикнаха Доган като влезе в коалиция да каже какво иска и всички питат за това, а има по-важни проблеми за страната особено в условия на криза, посочи Москов.
Според Атанас Семов запленени от победата не говорим за чудовищните манипулации на тези избори, които бяха много повече отколкото на евроизборите. Вече не само се купуват гласове, но се предлагат гласове – идва човек и води 200 души и пита колко ще дадете. В парламента ще има възможност за мнозинство, което ще може да промени Конституцията, посочи Семов. Тези промени трябва да се направят, защото в основния документ са заложени сериозни проблеми за държавността, конкретизира се той, като имаше предвид намесата на партиите в съдебната власт. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху