Въпреки че е вече на 60 години неговият апетит е ненасите и то не само за ядене, което е видно по повече от закръглената му фигура, но и по тъпнката част.

Свързани новини

27.03.2023 09:23

Дами бягат от мерак на министър, спасяват се в други ведомства

Видян 3200 пъти | Коментари 1
Гласували 7 рейтинг: 3.7143
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дами бягат от Министерството на регионалното развитие и се спасяват във ведомства на жени – министри, информират няколко независими един от друг източника. Причината е нестихващият мерак на главата на строителната институция Иван Шишков. За да има мир, служебното правитество нищо не прави по темата, само си трае, а нещата никак не са весели.


Въпреки че е вече на 60 години неговият апетит е ненаситен и то не само за ядене, което е видно по повече от закръглената му фигура, но и по тънката част.


Не е ясно по какъв начин се спират сигналите за неподходящо поведение, но останали в регионалното министерство жени наистина не знаят какво да сторят, защото притесненията им продължават.


Припомняме, че Шишков е кадър на статуквото – главен архитект на районите Банкя и Триадица, преди заради тока на включен от него незаконен обект при Центъра по хигиена там да загине момче.


Отстранен, той изведнъж се превърна в деец срещу статуквото, което по незнайни причини го отведе на поста зам-министър в МРРБ при служебния кабинет на Янев.


Въпреки че правителството Петков – Нинова остави доведените там от него хора, с идването си отново на власт вече като министър, той ги отстрани. Последна го напусна, засега поради напреднала бременност, единствената читава сред заместниците му, което означава, че европари за регионално развитие скоро няма да видим.


Затова пък Шишков ще харчи спешно половин милиард, уж да ремонтира пътища, за което не се сети през 8-те месеца министерстване до момента. В следващ  брой ще обясним как тези наши пари на данъкоплатци ще се ползват за "последно десет" и кои още негови решения веднага трябва да бъдат разследвани от прокуратурата, защото има защо.


Илиян Костадинов


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Кака Милка 27.03.2023 21:44

    Тая гумена рестикална обувка,с чувствителните бърни, само да я настанят в СЦЗ в спа апатрамента на Строгия , но много Справедлив Бай Ставри и за нула време ще я отучи от "апетита" по "тънката" част! Как може в съвремена Европа, през 2023 г. да допускат някакъв разпищолил се сексуален маняк да тормози колежките си в цяло министерство ??????????????????????????????????????? Вие е кой век живеете бе гьонсурати??????????? Затова ви наричат Регион Мутро Клепто Дебило Папуристан! Вие не заслужавата да се водите в Европа!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак