Областният координатор на левицата в Сливен Ралица Пашова потвърди пред Дневник публикувания списък с участници в инициативен комитет, сред които се вижда името на Кондьо.
01/03

Свързани новини

23.03.2023 14:48

Бях в джендър-комитета на Нинова, но се оттеглих: Кондьо

Видян 2340 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лъжа се оказа позицията на БСП, според която осъденият и лежал в затвора за трафик на жени певец Кондьо никога не е бил в комитета срещу „джендър идеологията”, организиран от Корнелия Нинова Самият престъпник си го призна:


"Заставам зад обществена кауза в името на българските деца. Явно това не се харесва на определени кръгове. Вярвам в Божиите закони и християнските ценности. За да не навредя на това Богоугодно дело, се оттеглям от местния инициативен комитет, но оставам отдаден на каузата".


Областният координатор на левицата в Сливен Ралица Пашова потвърди пред Дневник публикувания списък с участници в инициативен комитет, сред които се вижда името на Кондьо. По думите ѝ присъдата на фолкпевеца от преди около 17 години не пречи той да споделя убежденията си. Пашова каза още, че участието на Кондьо Савов в инициативния комитет се е обсъждало поне седмица, но се е формализирало на 21 март, като местният инициативен комитет е имал и първото си заседание.


По-късно Дневник съобщи, че малко след публикуването на разговора с Ралица Пашова, тя сама се е свързвала с редакцията им, за да съобщи, че Кондьо Савов се оттегля от инициативния комитет, но продължава да подкрепя каузата. От пресцентъра на БСП обаче заявиха пред Actualno.com, че певецът никога не е бил част от Инициативния комитет на партията и отрекоха всичко казано от Пашова.


Забавата обаче не приключва с тази лъжа на Ниновите хора. Изпратен от партията да брани каузата на комитета, неговият признат дори от Позитано 20 член Влади Въргала чистосърдечно си призна: „Аз нямам политическа грамотност".



Така коментира той пред Bulgaria ON AIR влизането му в Инициативния комитет за провеждането на референдум срещу идеология, която никога и от никого никъде не е описана или регламентирана, за разлика от Комунистическия манифест. Интересни са и други признания на Въргала като например, че е бил алкохолик и че е посягал за дълго към чашката в трудни за него моменти.


Друга интересна фигура още на първо четене в Комитета е Златан Ванев. Като състезател не е хващан с допинг, но по-лошото е, че беше разгромен треньор по тази причина.Петима негови състезатели, от които двама българи, изгърмяха със забранени вещества по време на Европейското първенство през 2013 г., като тогава той беше национален селекционер на Азербайджан.



Така излиза, че Комитетът ще пази младите хора от „джендърство”, макар „джендър” да е просто дума заменяща „пол”, докато същите са символи на други и то реални абсолютно неприемливи зависимости.


Това не са единствените въпросителни за членове на групата на Нинова - има жена, била подрастващи с възпитателна цел. В Комитета й например фигурират хора, които са представени за журналисти, а НЕ са журналисти. Както и други автори на публични скандали, за които тепърва ще се пише.


Напомняме, че самата Нинова е доста подозрителна за „джендърство” с култовата си фраза, изречена от парламентарната трибуна: „Елате навън да се разберем КАТО МЪЖЕ”.

Радостина Тонева




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 23.03.2023 23:03

    тази женица пише само глупости, светът се тресе от проблеми, любимата ви махленка се занимава с клюки

  • 003 Редакцията до Anonimen 1 и 2 на Нинова 23.03.2023 22:26

    Драги тролове, простите факти са налице. Хората сами си признават - и Кондьо, и Влади, а Златановите 5 щангисти са доказани с по 2 проби от световната федерация и световната допинг-агенция. Трябва и акъл. Сигурно сте се сетили и за жената, която не споменаваме. Имаше една треньорка и беше отстранена по причина нанасяне на удари

  • 002 Anonimen 23.03.2023 20:22

    Радостинче, миче, колко кинта заработи с тази пошла статийка?

  • 001 Anonimen 23.03.2023 15:49

    тая радостина е едно вероятно добре платено същество, постоянно плюещо срещу Нинова и споделящо разни несъстоятелни твърдения

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева