Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 хил. лева на телевизията му 7/8. "Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”, пише шоуменът.

Свързани новини

16.03.2023 16:00

И СЕМ ни трича заради Лена: Слави

Видян 776 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена", заяви във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов. Той посочи, че според съвета са нарушени "добрите нрави". Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 хил. лева на телевизията му 7/8. "Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”, пише шоуменът.


"Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира. Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои. Защото семейните ценности и верността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада - не знам", коментира още Трифонов.


“Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея - да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, Българския център за джендър изследвания, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни", заключи Слави.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата