Актьорът бе задържан и обвинен за открита у него марихуана. Това стана миналия декември. У Бахаров бяха намерени 0,3 грама марихуана.

Свързани новини

14.03.2023 11:37

Свалиха обвиненията срещу Явор Бахаров за намерените у него 0,3 грама марихуана

Видян 970 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Софийската районна прокуратура прекрати разследването срещу актьора Явор Бахаров за намерената в него цигара, съдържаща марихуана, съобщи БТА.
Количеството марихуана, намерено у Бахаров, е едва 0,3 грама, при това примесено с тютюн. Освен това актьорът е съдействал на полицията. Когато униформените го попитали дали има забранени субстанции у себе си, той сам предал количеството и случаят попаднал в графа "маловажност". Обвиненията са свалени и досъдебното производство е прекратено.


Случаят е от 4 декември. Излизайки от репетиция, до един от входовете на НДК е проверен от униформените, като доброволно дава угарката от цигара. Според постановлението за привличане като обвиняем веществото е коноп. Срещу обвинението адвокат Таков пише жалба, с която го оспорва. Според него не е направена експертиза дали активното вещество в малкото количество трева е под или над 0,2%, което вече е забранено от закона.


Адвокатът е категоричен, че обвиненията срещу клиента му са повдигнати, защото е известен, а разследващите органи трябва да концентрират усилията си за разкриване на опасни престъпления. Скоро след жалбата на Таков от прокуратурата прекратяват разследването.
Явор Бахаров е рецидивист, вече беше наказан условно, след като го заловиха да шофира употребил алкохол и кокаин в Банско, а преди години бе съден за хулиганство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху