Свързани новини

05.07.2009 13:44

Първанов: Надявам се агресията да не се пренесе и в парламента

Видян 1640 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кампаниите вече получиха своята оценка, като прекалено агресивни и личностно натоварени, може пък това да е допринесло по своему за увеличаване на активността. Това каза президентът Георги Първанов, след като пусна своя вот в столично училище, предаде БГНЕС.


"Надявам се агресията да не се пренесе и в парламента, защото там ще трябва диалог, там ще трябва консенсус и разбирателство по основните приоритети и основните цели за изход от кризата", допълни Първанов. Той призова хората, които все още не са гласували и се колебаят, да не пропуснат възможността да определят със своя вот бъдещето на страната и да допринесат за собственото си положение. По отношение на купуването на гласове органите на реда, по думите на президента, трябва да си свършат работата безкомпромисно и всеки такъв случай да получи своята санкция в срок.
Президентът заяви, че е пуснал своя вот за едно стабилно и ефективно управление, което да бъде реализирано максимално бързо, което да е в състояние да набележи антикризисни мерки, които от своя страна да допринесат за ограничаването влиянието на световната икономическа криза в България, както и запазването жизнения стандарт на хората. По думите му е рано да се каже какво ще бъде следващото българско правителство и единственото, което може да се констатира в момента е високата избирателна активност, която президентът се надява да се запази през целия ден. „С всеки загубен ден за сформирането на правителство, ние губим време и за реални и ефективни мерки за борбата срещу кризата“, каза президентът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни