Явор Божанков беше част от ПГ на БСП в последните пет парламента, като до момента Божанков винаги се е кандидатирал от избирателния регион Велико Търново.

Свързани новини

16.02.2023 12:00

Божанков вместо Гела повежда Доброто в Габрово

Видян 1850 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Ще водя листа на Продължаваме промяната и Демократична България в Габрово”, обяви пред bTV бившият депутат от БСП Явор Божанков. Той ще бъде №1 в един от трите МИР в София. Досега в Габрово водач беше Руди Гела, ексминистър в кабинета Петков- Нинова.


Припомняме, че в предишното 48-о НС Божанков е бил отстранен от ПГ на БСП заради позицията му за кризата в Украйна. Той беше депутат на червените в последните 5 парламента. Досега Божанков винаги се е кандидатирал от Велико Търново, но трансферът му при Доброто му отреди място в българската столица на хумора - Габрово.


Напомняме, че на предходните избори Промяната издигна за водач там друг колоритен отцепник Радостин Василев-Гела, който преди това напусна ПГ на ИТН.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 18.02.2023 11:00

    Нинова да обясни на избирателите си защо направи депутат това джудже с небългарско самосъзнание

  • 002 ЧИЧО Гошо 16.02.2023 13:11

    Преди да смени партията, момченцето със сменена полова ориентация, а това дори и в Булгаристан все още е престъпления за нормалните хора, ще получи кастриране без упойка !!! Двамката с МЕКОКИТКОВЕЦА Асен, да спретнат една хомо дружинка за радост на таборът им, който отива към небето !!!

  • 001 Anonimen 16.02.2023 12:28

    Турците имат поговорка която гласи " Пази Боже сляпо да прогледа". Това тежко недуразумение и непоправема грешка на природата Явор Божанков, оправи всичко в Търново и Горна Оряховица и сега " под вънкашност чужда и с име ново" с комсомлски плам в очите и сърце пълно с ДОБРОТА ще презкочи от пустото БСП в празното ПП и ще пръска доброта в Габрово.Ти да видиш...Господи , ела си прибери вересиите!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

водолей