Свързани новини

07.10.2008 13:52

Станишев разпореди проверка в агенция "Пътна инфраструктура"

Видян 1837 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Сергей Станишев разпореди проверка в Национална агенция "Пътна инфраструктура", съобщиха от правителствена пресслужба.


Това стана ясно след проведена среща на Станишев с ръководството на Национална агенция „Пътна инфраструктура” (НАПИ). В нея участва и вицепремиерът, отговорен за управлението на европейските фондове, Меглена Плугчиева. Изпълнителният директор Димитър Иванов, председателят на Надзорния съвет Иван Атанасов и останалите му членове представиха на премиера междинен доклад за преструктурирането на ведомството. Министър-председателят не е удовлетворен от доклада на изпълнителния директор за координацията на действията на ръководството на Агенцията с министерствата на транспорта и на регионалното развитие и благоустройството, които управляват средствата по оперативни програми „Транспорт” и ”Регионално развитие”. Вицепремиерът докладва за констатираните слабости при практическото управление на пътните проекти. Поради тази причина екип от заместник-министри на транспорта, на финансите и на регионалното развитие и благоустройството ще осъществява ежеседмичен контрол върху работата на НАПИ. Министър-председателят разпореди най-късно в двуседмичен срок вицепремиерът Меглена Плугчиева да му представи доклад за състоянието на НА „Пътна инфраструктура” и за предприетите конкретни действия за прозрачно, ефективно, етично и професионално управление на приоритетните проекти по изграждане и поддържане на пътната инфраструктура.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Слави

Слави размаза Хазарта за лъжи

"Познавам Ицо Хазарта от много време. ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни