Демерджиев заяви също, че списъкът с имената нанедопуснатите, ще бъде изпратен лично до президента на РСМ Стево Пендаровски.

Свързани новини

07.02.2023 17:37

Пращаме на Пендаровски списък от 200 недопуснати: МВР

Видян 3922 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Около 200 българи не са били допуснати в РСМ за честването на годишнината от рождението на Гоце Делчев”, заяви от Видин служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.


"Аз получих уверение, че няма да има подобни пречки от тяхна страна. Всяка провокация поражда ответна реакция", обясни той. Демерджиев заяви също, че списъкът с имената на недопуснатите, ще бъде изпратен лично до президента на РСМ Стево Пендаровски.


"Нека да видим как ще се реагира на тази информация. Ние имаме данни от Гранична полиция. Всички хора, които не успяха да преминат и бяха върнати след часове чакане, ние сме ги идентифицирали, знаем кои са. Така че, ще търсим обяснение защо това се случи. Подобен род поведение е провокация”, подчерта той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 срам и унижение 07.02.2023 21:26

    Отново българите са унизени посредством силно наведените слугинажни управляващи. До кога ще се държат като плужеци и подлоги и ще ни карат да се срамуваме заради тяхното продажно и предателско поведение?! Те пропускат факта, че представляват българския народ и държава, а не самите себе си!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби