Свързани новини

01.07.2009 10:22

Румен Петков: Не приемам двойния стандарт на ГЕРБ

Видян 1710 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Много хора ме подкрепиха, защото знаят какво съм направил за културата и спорта в Плевен, каза Румен Петков, мажоритарен кандидат на Коалиция за България и бивш министър на вътрешните работи пред бТВ, предаде БГНЕС.


Аз съм отвратен от двойния стандарт на ГЕРБ. В Разград, например, ГЕРБ и ДПС са в коалиция в общинския съвет. В това нищо лошо. Но в цяла България да говориш друго за заплаха от ДПС и да проявяваш двоен стандарт, не мога да го приема, заяви Румен Петков. Вероятно и ще продължат да правя от ГЕРБ така, само и само да бъдат във властта, прогнозира социалистът. БСП е единствената партия, която не казва, че на всяка цена трябва да бъде във властта. Не може да се тръгва към избори със заклинания "този никога във властта, с онзи никога няма да управляваме", коментира румен Петков. Имаме примерът на Германия, за коалиционно управление, а и Тройната коалиция доказа, че това може да се случи и в България и това е особено важно в условия на световна икономическа криза, посочи Петков.
Днес в условията на криза да говориш, че Атомната централа трябва да бъде продадена, значи знаеш кой ще открадне парите, както стана с БГА "Балкан", каза Румен Петков по повод сходните идеи на ГЕРБ и Синята коалиция, залегнали в част от техните програми за развитието на енергетиката.
Избирателите ще изберат как ще бъде сформирано следващото правителство, както стана и преди 4 години, каза Румен Петков в отговор на въпрос има ли вероятност да се сформира експертно правителство след изборите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на