Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат  работата, г-н министър!", заяви председателят на СОС Георги Георгиев.

Свързани новини

07.01.2023 14:42

Проблемът на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат работата, г-н министър: Шефът на СОС

Видян 6676 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат  работата, г-н министър!

 През миналата година променихме изцяло режима за поставяне и контрол на преместваемите обекти в София. Започнахме промените след трагичния инцидент, при който дете загина от токов удар на бул. „Гешов“ от незаконно поставен електрически кабел, захранващ преместваем обект.    През февруари 2021 г. арх. Шишков беше отстранен от длъжността главен архитект на район „Триадица“ заради този трагичен случай. Проверка на г-жа Фандъкова тогава показа, че нито един от павилионите, поставени на това място, не е поставен законно, а затова отговаряше именно главният архитект арх. Шишков.


И той понесе своята отговорност.     Година и половина по-късно, арх. Шишков, заел стола на министър на регионалното развитие, има да си връща. Каквото и да си говорим в този живот всичко е лично.    Въпрос на характер е дали ще използваш поста си за саморазправа или не.    Днес арх. Шишков директно си призна болката в ефира на БТВ - „тогава аз бях нападнат лично от Фандъкова“.    Съвсем удобно, в седмицата, в която арх. Шишков беше ежедневно критикуван за липсващата поддръжка на републиканските пътища, той реши да направи проверка на разместените жълти павета. Причината – не бил разбрал дали проблемът е в строителя или в проекта.    Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат  работата, г-н министър!", заяви председателят на СОС Георги Георгиев.


Снимка: БГНЕС, архив


 


 







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако