Първо вертолет „Дофин“ от състава на авиобаза „Чайка“ във Варна, оборудван с медицинска апаратура за евакуация и спасяване, транспортира родилката от Силистра до Балчик тази сутрин.

Свързани новини

06.01.2023 15:55

Военен самолет Спартан транспортира родилка в тежко състояние от Силистра до София

Видян 730 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Родилката от Силистра, за която болницата в града вчера обяви, че спешно търси кръв, беше транспортирана със самолет „Спартан” до София, предаде Нова тв. Преди дни жената е станала майка на близнаци.

Първо вертолет „Дофин“ от състава на авиобаза „Чайка“ във Варна, оборудван с медицинска апаратура за евакуация и спасяване, транспортира родилката от Силистра до Балчик тази сутрин.

Екипажът на самолет „Спартан“ от състава на 16-а авиационна база транспортира пациентката по маршрута Балчик - София, като излетя за столицата около 11:00 ч. и кацна около 13:00 ч.

Операцията беше проведена по разпореждане на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов след искане от Министерството на здравеопазването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.01.2023 14:43

    Властта и депутатите мразят нескрито народа си. Не е възможно да се дават няколко милиарда за хартиени фърчила, за Украйна, за бежанците от Украйна, за кой ли и какво ли не, но за медицински и спасителни хеликоптери никога няма пари. До сега нищо хубаво и добро не са направили за тези, които им плащат цинично високите незаслужени заплати, напротив, работят усилено и упорито против българите и България. Срам и позор за тези безродници и небългари обяздили и източващи собствения си народ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.