Марс ще активира максимално битката между “Стражът на изтока” - Алдебаран, който е Окото на Бика и “Стражът на запада” - Антарес

Свързани новини

26.12.2022 08:00

26.12 отваря конфлитен месец, внимание Деви, Риби и Близнаци: Топастролог

Видян 34289 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"На 26 декември вечерта, както и разбира се целия период след Новата Луна на 23 декември ретроградният Марс застава на линията на катастрофите: Алдебаран - Антарес. Марс ще активира максимално битката между “Стражът на изтока” - Алдебаран, който е Окото на Бика и “Стражът на запада” - Антарес, който е сърцето на Скорпион.


Битката между Изтока и Запада ще се ожесточи, лъжите и манипулациите ще са значително подли и коварни. Възможни са много неприятни и жестоки инциденти, които ще изискват доброта, откритост, разбиране и милостивост.


Явно противопоставянето на много житейски нива ще достигне пореден максимум с типичната за Марс, Алдебаран и Антарес агресивност и подмолност. Битките ще са стари и ожесточени, замаскирани с много думи и притворство.
След това Марс през целия януари 2023г. ще е в близост до тази линия и макар напрежението постепенно да пада, ще има отражения дълго време..


Целият период на настъпващата зима ще е доста по-тревожен.
Това се отнася, както на политически план, така и относно всякакви финансови, търговски, транспортни и други сделки и отношения. Могат да се загубят, откраднат и изчезнат много пари. Ще са застрашени всякакви инфраструктурни и търговски обекти в света
Дните ще са характерни с нечестност, лъжи, измами, насилие, опасност от инциденти с огън, машини, оръжие, остриета, коли.


Като цяло това важи и в личен план, здравето ще е застрашено от възпаления, трески, инциденти, оперативност. Внимание трябва да проявят хората, родени в края на февруари и началото на март под знака на Риби, края на май и началото на юни, под знака на Близнаци; началото на септември, под знака на Дева и началото на декември, под знака на Стрелец. Това важи и за други важни точки в хороскопите които се намират на 8-9-10-11  градус на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец.
Алдебаран, Марс и Антарес действат позитивно само, ако човек не се поддава на агресия, гняв, омраза, избягва конфлитите и е със забележителна самодисциплина, сдържаност и търпение.


Може би ще бъде добре всички да се съсредоточим повече към 91 псалом, както и към повече милосърдие, състрадателност, бдителност, честност и себеконтрол, защото няма никакво значение какво четеш, ако не си с нежно сърце и жертвоготовност", предупреждава топастрологът Силва Дончева - царица на негативните прогнози и единствена, познала избухването на К19, военното положение и 2-те години пандемия.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и