Новият круизен кораб предлага всеобхватна гама от първи и любими продукти в осем зони, което го прави идеалното място за бягство както за възрастни, така и за родители, деца, баби и дядовци.

Свързани новини

17.12.2022 07:00

Най-големият круизен кораб в историята тръгва през 2024 г.

Видян 6106 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-големият круизен кораб, строен някога, "Икона на моретата" на Royal Caribbean, докосна водата за първи път, когато плавателният съд беше изведен на вода от корабостроителницата.

Icon of the Seas е по-голям от всеки друг круизен кораб, строен някога, и е планирано да влезе в експлоатация в началото на 2024 г.

Като част от операцията по изплуването сухият док на круизния кораб беше напълнен с вода през нощта. След като докът беше запълнен, корабът Icon of the Seas беше преместен в док за екипиране, който ще бъде неговият дом през следващата година до приключване на строителството.


Това, което ви очаква на Icon of the Seas, е първата по рода си комбинация от най-доброто от всяка ваканция. Революционният кораб предлага на всеки тип семейство и приключенец своята версия на най-добрата семейна ваканция - от уединение на плажа до бягство от курорта и приключение в тематичен парк.

Новият круизен кораб предлага всеобхватна гама от първокласни и любими продукти в осем зони, което го прави идеалното място за бягство както за възрастни, така и за родители, деца, баби и дядовци.


Между адреналиновите емоции на новия Остров на тръпката и ненадминатите начини за разпускане като новия Остров на разпускането и луксозния "квартал" на четири нива Suite Neighborhood, почиващите, които се събират със семействата си или заминават с приятели, ще имат всички начини да останат и да се забавляват по свой начин.

Icon of the Seas ще плава целогодишно на едноседмични почивки в Източните и Западните Кариби от световната столица на круизите - ПортМаями.

Всеки круиз ще посещава най-високо оценената частна островна дестинация на Royal Caribbean - Perfect Day в КокоКей, Бахамите, както и смесица от дестинации като Козумел, Мексико; Филипсбург, Сейнт Маартен; и Басетер, Сейнт Китс.
 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на