По думите му България „стои в политически вакуум”.

Свързани новини

23.11.2022 12:23

Готови сме за кабинет на малцинството: ПП и ДБ (Видео)

Видян 1454 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Готови сме да направим кабинет на малцинството”, обяви експремиерът Кирил Петков по време на брифинг на Продължаваме Промяната (ПП). Двете партии имат общо 73 депутати или 48 по-малко  от минимума за кабинет и мнозинство.


„Тук сме, заедно с Демократична България (ДБ), за да кажем не може да се продължава по този начин. Народът очаква план, визия правителство. Имаме готовност, ако вторият мандат дойде при нас, заедно да работим за формирането на правителство на малцинството с ясна визия, стратегия и план", заяви той. По думите му България „стои в политически вакуум”.


„Минаха близо 2 месеца от изборите. Единственото нещо, което направиха ГЕРБ, като първа политическа сила, е че избраха г-н Вежди Рашидов за председател на НС. Също така изкараха хората на улицата, когато хартиената коалиция се опита да открадне честния вот на българите през нощта”, категоричен бе Петков.
„Очевидно е, че страната ни има нужда от управление.


Позитивен сценарий е възможен. Радваме се, че колегите от ПП осъзнават отговорността, че трябва не просто да има правителство, а да има правителство, което да отговори на възможностите и да тласне страната в нейното развитие. Приехме с радост поканата да разговаряме как това да се случи", допълни от своя страна лидерът на ДБ Христо Иванов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.11.2022 15:05

    Ясно стана, че има кой да поеме отговорност, това са тези, които имат ЛЕГИТИМНОСТ. Два месеца ГЕРБ не искаха да я поемат?!! Липсваше им ЛЕГИТИМНОСТ ! Не били крали, ама кога ? Когато нямаха възможност !!! Абе обичат си чувалите, кога с бюлетини, кога с пари! Ей, хубаво си е когато нещо се напълни, особено ако е твое !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей