Вчера той отправи покана към Мъск да посети страната ни, след като милиардерът хареса и коментира снимка на Белоградчишките скали в "Туитър"

Свързани новини

23.11.2022 09:35

Илон Мъск идва в България през април: Министърът на туризма

Видян 1356 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Милиардерът Илон Мъск ще посети България през пролетта на следващата година, съобщи в свой пост във "Фейсбук" министърът на туризма Илин Димитров.

Вчера той отправи покана към Мъск да посети страната ни, след като милиардерът хареса и коментира снимка на фотографа Владислав Терзийски на Белоградчишките скали в "Туитър".

Очаква се Илон Мъск да посети страната ни през месец април.

Ето какво пише Илин Димитров::

Новината за евентуалното посещение на Мъск в България предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Някои искат той да изгради завод за батерии у нас, други предлагат "да му подарим тесла, но наша си - българска".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 23.11.2022 11:09

    И да дойде, и да не дойде, все тая. Хората се интересуват и вълнуват от действията на мафията и масоните във властта, които непрекъснато водят държавата и народа към гибел и търпението вече се изчерпва

  • 002 ИвайлоК 23.11.2022 10:32

    Преди малко пропуснах да спомена за златните запаси на Западна и Северозападна България..., но явно не само те и не само там.

  • 001 ИвайлоК 23.11.2022 10:07

    "Вчера той отправи покана към Мъск да посети страната ни...". А днес милиардерът вече резервирал маса в някакво село, представете си! Мисля, че нещата са доста по-неприятни. По-скоро министъра са го накарали да отправи тази покана, вероятно защото Мъск отдавна сам е решил лично да намине и разгледа някои живописни територии, подлежащи на скорошно обезлюдяване. И е търсил предтекст да го направи. В тази връзка очаквам скоро и представители на Кнесета на Израел да направят познавателна обиколка из страната ни.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева