От медията попитаха за обявеното прехвърляне на дейността на ЛукойлНефтохим Бургас, според което вече ще започнат да се плащат и данъците върху печалбата си в страната.

Свързани новини

22.11.2022 16:37

България не може да продава руски петролни продукти: EK

Видян 2038 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“България не може да продава руски петрол на трети страни, дори и да е преработен в страната”, сочи отговорът на ЕК, след въпрос Свободна Европа. От медията попитаха за обявеното прехвърляне на дейността на Лукойл Нефтохим Бургас, според което вече ще започнат да се плащат и данъците върху печалбата си в страната.


"Целта на дерогацията е България да се снабдява с петрол поради специфичната ѝ ситуация, а не да го продава на други държави- членки или на трети страни, включително ако е преработен", пише в отговора на ЕК.


От Комисията допълнително разясняват забраната за препродажбата - властите в държавите членки трябва да се уверят, че не купуват петролни продукти, произведени от руски нефт в тези държави, които са получили изключение от ембаргото.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби