Свързани новини

07.11.2022 19:11

Тръмп обявява кандидатурата си за президент на изборния 8 ноември, Мъск подкрепи публично републиканците

Видян 4344 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Експрезидентът Тръмп ще обяви в изборния ден 8 ноември, когато американците гласуват за нов Конгрес и обновяване на една-трета от Сената, своята кандидатура за президент през 2024 г.


Това съобщи продемократическата тв Си Ен Ен в същия ден, когато също отявлено провластовия Вашингтон Пост на милиардера Безос обяви президента Байдън за "Бездънен Пинокио" и "машина за гафове". Причината е поредица от предизборни речи, в които той изговори купища не издържащи проверка твърдения във всякакви области - от мястото, годината и причината за смъртта на сина си, през намаляващия според него дълг на Щатите и до това, че бил застъпил на служба това лято, след което бензинът поевтинял. 


Всичко това става в същия ден, когато новият собственик на Туитър Илон Мъск обяви публичната си подкрепа за републиканците, които се очаква да спечелят парламентарните избори в САЩ във вторник 8 ноември, но резултатите им ще излязат през нощта срещу 9 ноември българско време.


Припомняме, че първата работа на Мъск, щом превзе социалната мрежа, беше да върне в нея именно Доналд Тръмп. Това пък накара президентът Байдън лично да обяви смъртта на редакторите, както се изрази, и че демокрацията е в опасност, щом новото управление на туитовете щяло да даде път на лъжите. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.11.2022 13:35

    С този тотално дементирал охлюв американаците тръгнали да редят правителства по света и да дават наклон на глобалистката си политика, пълен абсурд

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата