07.10.2008 09:35

Сърбия арестува "Краля на магистралната проституция"

Видян 2568 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сръбската полиция задържа "Краля на магистралната проституция" и организатор на престъпната мрежа за търговия с хора в страната 44-годишният Сафет Цуцак, по-известен като Сайо Италианеца.


По неофициална информация той е спечелил над един милион евро от проституцията. Парите инвестирал в недвижими имоти в Белград и Нови Пазар. Заедно с Цуцак са задържани неговият брат Фаик Цуцак, Изет Хабибович, Славиша Видоевич и Севдия Маркишич. Двама от членовете на престъпната мрежа - Шкриел Самел и Алмир Заимович все още се издирват. Цуцак участва в организирането на проституция в Италия, където при престрелки с местната мафия получава тежки наранявания и губи двата си крака и от тогава се движи с протези. След този инцидент през 2000 година той се завръща в Сърбия и става основен организатор на проституцията в страната и по-специално в Белград, където контролира проституцията на "Синия мост".
Преди три години Сайо Италианеца започва да предлага скъпи проститутки чрез обяви в пресата, които изпраща директно по домовете на клиентите си. За половин час е взимал по 70 евро, а за един час 100 евро от клиентите си, съобщават разследващите органи в сръбската столица. Сайо контролира проституцията и в неговия роден град Нови Пазар. Според полицията той е притежавал лично 30 момичета на възраст между 16 и 25 години, всички те са били жертви на търговията с хора. Той е бил изключително жесток - пребивал жените, вземал децата им, а някои от тях дори превръщал в наркомани. Престъпникът е собственик на 16 апартамента в Нови Пазар, седем в Белград и на една къща в Калуджерица. Сайо Италианеца на няколко пъти е задържан от полицията, но до момента винаги е бил освобождаван "поради липса на доказателства". Срещу него този път е повдигнато обвинение за участие в търговия с хора и склоняване към проституция. За сега Сайо Италианеца ще остане поне един месец в следствания арест на Белград.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева