Свързани новини

26.06.2009 08:48

Почина Майкъл Джексън

Видян 6278 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кралят на попа Майкъл Джексън почина тази нощ в Лос Анджелис два месеца преди да навърши 51 години. Късно снощи той бе откаран по спешност в болница от медицински специалисти на пожарната команда, информира БГНЕС.


Медиците отишли до дома на певеца и го открили бездиханен. Извършена е кардио-белодробна реанимация на мястото, където той е бил намерен преди да бъде откаран в болница в Лос Анджелис в 22:21 часа българско време. Джексън е получил спиране на сърдечната дейност и медиците не са успели да го съживят въпреки едночасовите си усилия. Смъртта е констатирана в 0:26 минути българско време и е официално потвърдена от следователя по смъртни случаи от Лос Анджелис Фред Корал. Причините, предизвикващи този проблем, са многобройни, затова точните обстоятелства около смъртта на звездата ще станат известни след аутопсията, насрочена за днес. 95% от хората с такава диагноза почиват, преди да са стигнали до болницата. Си Ен Ен излъчи кадри, показващи пренасянето на тялото с хеликоптер на шерифската служба до моргата, където ще бъде извършена аутопсия и химически анализ. В дома му действа група на отдел "Убийства и грабежи" на полицейското управление на Лос Анджелис.
Пред болницата, в която се намира семейството на певеца и неговият адвокат, се събра многобройна тълпа от почитатели на творчеството му. Разпространени бяха и първите снимки, показващи колата на местната пожарна да напуска имението на "Краля на попа", и заснети от туристи кадри, които показват изнасянето на носилката с тялото му при пристигането в болницата.
Близо 3 часа след съобщението за смъртта, Си Ен Ен не излъчи друга новина. Реакциите от света на шоубизнеса и от всички други сфери на обществения живот бяха незабавни.
Според говорител на семейството, всички от фамилията Джаксън са покрусени от неочакваната смърт на звездата. Продуцентът и аранжьор Куинси Джоунс заяви, че е "съсипан" от новината за смъртта на "ненадминатия шоумен". Близкият приятел на Джексън Ури Гелер, телевизионен парапсихолог, също заяви, че е "покъртен" от новината за смъртта на поп-звездата и призна, че все още се надява да не е истина. "Моля се душата му да е там горе сега", заяви той пред BBC. Той обяви, че е "шокиран" и подчерта, че Джексън се е упражнявал за шоуто си в Лондон следващия месец, внимавал е какво яде и е "бил в добра форма". Популярният водещ Лари Кинг заяви: "Той привличаше цялото внимание върху себе си." "Беше трудно да го харесваш и трудно да не го харесваш", добави той. "Ние няма да видим втори като него".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ви дава шанс да укрепите връзките си

Днешният ден ви дава шанс да укрепите връзките си