И заради мен председател на парламента е Краси Радков…. извинете – Вежди Рашидов”, пише още Трифонов.

Свързани новини

21.10.2022 16:12

Слави: Изходът е само един – референдум за президентска република

Видян 1188 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Троянският кон в парламента се оказа кобила. С червен косъм. И жълтите павета освен, че са криви, вече са и самотни. Изходът е само един – референдум за президентска република. Вие сте суверенът и вие трябва да решите. Това зле скалъпено шоу ли искате да гледате непрекъснато или работещ, отговорен и кадърен политически елит?". Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифоновв профила си във Facebook. Коментарът му дойде, след като депутатите избраха Вежди Рашидов за председател на Народното събрание с гласовете на ГЕРБ, ДПС, БСП и Български възход.

"Като гледам какво се случва в българския парламент, някак си от само себе си реших да поема вината за всичко това. Ами, да, вече така съм свикнал да съм виновен, че някак си отвътре ме напъва чувството да изкрещя: “Аз съм виновен! Заради мен парламентът буксува. Заради мен няма председател на парламента. Защото разбирам от шоу и всичко, което гледате последните три дни по телевизията е създадено от мен, продуцирано от мен и написано от моите сценаристи. И заради мен председател на парламента е Краси Радков…. извинете – Вежди Рашидов”, пише още Трифонов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 22.10.2022 23:19

    В държавата на мафията властта работи единствено и само за себе си и тези, които ги инсталират, сиреч глобалистите. До като не се въведе РЕФЕРЕНДУМА като решение на суверена, управляващите ще го продават и скъсват от кражби и грабежди до пълното му зануляване. За кое важно решение до тук питаха народа - за НАТО ли, за ЕС ли, за решението за Македония ли, и сега ни готвят сатрапа и обезглавяването с насилствено приемане на еврото. Само Народен съд и операция "чисти ръце" като в Италия може до някъде да спре разпищолилите се националните предатели и престъпници във властта на чело с президента и ядрата на партиите

  • 003 Anonimen 22.10.2022 21:45

    Трябва да се разделят властите и да не са зависими от партийните върхушки! Да се въведе крайна мандатност във всички държавни власти! Да се ограничи ролята на партиите в управлението на държавата, гражданското общество трябва да управлява чрез директни избори на властите!

  • 002 Anonimen 22.10.2022 21:42

    Този отново показва, че нищо не разбира! Айде стига вече!

  • 001 да бе, да 22.10.2022 14:43

    А, не....Всички измекяри и национални предатели до тук показват точно обратното. Властта в един човек го прави много лесна и евтина плячка на глобалистите, до като сега с тези много партийки е по-трудничко. Все пак още не сме видяли честен, досатоен, морален и родолюбив на президентския пост и до като не се убедим, че е оцеляла такава порода никаква президентска република!!!!!!!

RSS

Най-нови

Виктория

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са