Валентин Иванов беше задържан за срок от 72 часа и привлечен като обвиняем за произшествието. Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на водача са отрицателни.

Свързани новини

17.10.2022 17:37

Прокуратурата поиска домашен арест за шофьора, прегазил момиче на пешеходна пътека

Видян 3839 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийската градска прокуратура внесе искане в съда за налагане на мярка за неотклонение домашен арест на 59-годишния Валентин Иванов , който помете 19-годишно момиче на оживена пешеходна пътека до спирка на столичния булевард Гоце Делчев, съобщи БНТ.


Според свидетели и разследващи той е шофирал камиона си с висока скорост, преди да прегази Виктория Мариева и да се вреже в близката спирка на градския транспорт.
В района на произшествието ограничението на скоростта е 30 км/ч.


Очаква се състав на СГС да насрочи заседание и да се произнесе по мярката за неотклонение.
Инцидентът стана на 14.10.2022 г. около 09:40 ч. на бул. Гоце Делчев в гр. София. Според Софийската градска прокуратура шофьорът е нарушил правилата за движението по пътищата, като не пропуснал движещото се по обозначена пешеходна пътека 19-годишно момиче и реализирал пътнотранспортно произшествие, завършило със смъртта на момичето.


Валентин Иванов беше задържан за срок от 72 часа и привлечен като обвиняем за произшествието. Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на водача са отрицателни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.10.2022 19:32

    Домашен арест!?!? За директно убийство!? Явно има огромен чадър над психарите, които избиват нас, българите. Видимо, те изпълняват нечия задача в колонията, в която живеем.

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп