Снимка Георги Ангелов/OFFFNews
Жълтите павета в София ще бъдат пренаредени

Свързани новини

15.10.2022 17:30

Нито стотинка за жълтите павета от София: Шефът на СОС

Видян 5655 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По отношение на ремонта на жълтите павета - всички сме на едно мнение - категорично не сме доволни от направеното. Но по-важното е, че нито един лев от парите на софиянци не е платен и няма да бъде платен докато пътната настилка не бъде завършена качествено.



Лъжа е, че ремонтът на паветата струва 17 млн.лева. Точно 206 000 лева е възнаграждението за участъка от жълтите павета, които фирмата може да  получи само ако си изпълни задълженията. Нещо повече, вече кметът е наложила глоба от 100 000 лв за нарушенията им дотук. Ремонтът на емблемата на нашия град ще бъде приет от общината само когато изпълнителите постигнат изискуемото от нас качество. И всички виновни по веригата ще понесат своята отговорност", заяви пред БНТ шефът на СОС Георги Георгиев.


Снимка: OFFFNews



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 затвор за престъпниците 16.10.2022 11:41

    Прав е изключително наглия Георгиев, защото те не се занимават със стотинки, а с милиони и милиарди. Неговата нефелна корумпирана шефка Фандъкова от 12 г няма направен един читав обект, всичко е с непрекъснати ремонти на ремонтите и то под давление на столичани, иначе нямаше да си мръдне пръста. В момента ремонта на тротоарите до Ботаническата градина до паметника Левски е с отчайващо качество, изключително неправилно поставени плочки, в които човек може да се потроши и такива като Георгиев отново спят. Не стига, че не могат и не стават, ами крадат с години като за последно, от строежи, от топлофикация, от озеленяване, за чистотата да не говорим, рушат паметници на културата, изчезват зелени площи заради строежи...и всичко това е корупция, далавери и комисионни за сметка на столичани. Инспекторатът в СО е излишна структура, защото доказано нищо не върши, а получават необосновано огромни заплати. Да не говорим, че в СО са набутани само партийни калинки и шуробаджанаци и си живуркат като богове, важното за тях е на фасадата им да се вее знамето на чужда държава като първи национални предатели, превърнали са общественото в свое лично

  • 001 кореняк софиянец 15.10.2022 21:37

    Особено от 2009 г. насам управляващите превърнаха София в един външен селски кенеф ! Нито тротоарите, нито пътната структура, о са им кадърни ! Презастроиха и без това презастроения мегаполис. Унищожиха и съсипаха от буреняци, храсталаци и мърсотия парковете, превърнаха ги в сборища на наркомани и пияни тинейджери ! Хем нямаме ражйдаемост, хем няма достатъчно детсли домове и градини ?!? Пълен разпад, както казваше др.Живков "пълен разплох" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Съвсем не лек ден в бизнеса

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от