По думите й проблемният участък е само 5% от общия договор на стойност 17 млн. лева, който обхваща цялата зона 4.

Свързани новини

06.10.2022 11:43

Пренареждат жълтите павета за сметка на изпълнителя

Видян 1115 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всички участъци на лентите за движение пред Народното събрание ще бъдат пренаредени за сметка на изпълнителя. Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова. Пренареждането на паветата ще бъде за сметка на фирма "Трейс, която до този момент е била глобявана за не добре свършена работа


Припомняме, че още на 9 януари 19 минути публикува статията Ще дадем ли +19 млн.лв.без ДДС за „скрития Трейс” от ремонта на пл. Ал. Невски и ул.Шишман?. Както прогнозирахме, Трейс и „скритият” Трейс – Парсек, наистина спечелиха срещу 25,2216 млн.лв. с ДДС просто да пренаредят паветата на пл. Ал. Невски и да преасфалтират ул. Шишман в сърцето на София и то некачествено.

„830 000 лева санкции са заложени в договора за некачествено изпълнение и допълнителни за забавяне. Те могат да бъдат наложени след време”, заяви Фандъкова. По думите й стана ясно, че няма да се налагат сега, за да се спаси фирмата, която иначе няма да оцелее.
„Да не се правят внушения, че някой ще бъде пощаден”, заяви Фандъкова.

„Да бъдат взети повторни проби и да бъде формиран експертен съвет от страната и чужбина - да препоръча решение, което да бъде синхронизирано с Националния институт за недвижими културни ценности”, поиска още столичният кмет.

По думите й проблемният участък е само 5% от общия договор на стойност 17 млн. лева, който обхваща цялата зона 4.


Снимка: Георги Димитров, Нова тв


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.10.2022 14:13

    На корумпираната Фандъкова поне на финала трябва да и се забрани да се занимава с всякаква строителна дейност. След 12 години кметуване няма един предаден обект без поправки и ремонти, за качество и естетика да не говорим. Едно и също, с едни и същи герои и всичко за сметка на столичани и столицата ни. Плаща 17 милиона, глобява сто хиляди...къде е Киро на кирия, кого лъжеш бе Фандъкова? След мандата и задължително основно разследване на работата и и понасяне на справедливи наказания и конфискация на скритите имоти и авоари

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху