Свързани новини

24.06.2009 19:16

КРИБ стана обръч от фирми на ГЕРБ

Видян 2682 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Така наречената Конфедерация на работодателите и индустриалците в България се превърна в обръч от фирми на ГЕРБ. Организацията не само подписа Пакт за стабилност с Бойко Борисов. Тя го въвежда и в опасни зависимости.


По време на газовата криза през зимата ръководството на конфедерацията даже и от телевизионния екран проповядваше антируски и анти-газпромовски тези. Проблеми във фирмите на един от лидерите на организацията обаче са били потушени с 2 милиона по опосредствана линия от Москва, ако се вярва на последната мълва в бизнессредите. Сега позицията е обърната на 180 градуса. В което не би имало нищо опасно, ако КРИБ не бе дала основните икономически “експерти” на генерала като провалилия се в издателския бизнес Бисер Боев. Те навряха в десета глуха досегашния титуляр Стоян Мавродиев, което не остава скрито за общността. Тя никак не гледа с добро око на случващото се.


Забелязва се също, че печатният орган на КРИБ Капитал и притежаваният от фирма на руския гигант Газпром вестник Сега пускат сходни статии по основните политически и икономически въпроси. Но не пропускат да печатат правителствена реклама за чудесни хилядарки, платена със средства на данъкоплатците във връзка с толкова оспорваната точно от ГЕРБ кампания за 100 години независимост на България.  




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец