Заради развален светофар регулировчици се грижат от няколко дни за контрола на движението на единствения булевард, от който излизат всички коли от ж.к. „Младост”. Излязлото от строя устройство на бул. „Ал. Малинов” при кръстовището с бул. ”Андрей Ляпчев“  предизвика колосални задръствания по възловото столично трасе.
06.10.2008 17:55

Светофар мори шофьорите в „Младост“

Видян 1343 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Устройството се развалило заради разширяване на основния булевард в комплекса


Заради развален светофар регулировчици се грижат от няколко дни за контрола на движението на единствения булевард, от който излизат всички коли от ж.к. „Младост”. Излязлото от строя устройство на бул. „Ал. Малинов” при кръстовището с бул. ”Андрей Ляпчев“  предизвика колосални задръствания по възловото столично трасе. 
„КАТ не отговаря за светофарите в столицата и Столична община трябва да отговори за причината защо светофарът не работи“, каза пред „Фокус“ говорителят на пътната полиция комисар Любка Маринова.
И от КАТ, и от общината признаха, че повредата е една от причините за образувалите се километрични задръствания. Зам.-кметът по транспорта на Столичната община Велизар Стоилов информира 19`, че повредата е предизвикана от скъсан кабел на кръстовището. До това се е стигнало заради разширение на пътното платно, което скоро ще разполага с още една лента за ляв завой. „Правим това, за да не стават задръствания“, добави Стоилов. Аварията е оставила участъка и без улично осветление. „В момента се работи, тази вечер светофарът ще бъде преместен, и утре ще работи“, обеща зам.-кметът по транспорта.
Километричните задръствания в източната част на София основателно предизвикаха гневът на софиянци. Те определят като „пълно безхаберие и незаинтересованост“ отговорите на дежурните в МВР и общината.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец