Той допълни, че се наблюдава и изключително висок ръст на хранителните продукти, допълвайки, че инфлацията се е покачила многократно в последните 2 години.

Свързани новини

23.09.2022 10:12

ПП е обирджийска пирамида: Борисов

Видян 922 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Миналата седмица изтеглиха дълг от 5 млрд. лв. на 4,75% лихва за 7 г., т.е. трябва да върнем тези пари – 5 млрд. лв. и още 1 млрд. лв. лихва”, заяви лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, по време на посещението си във Варна.
“Ето ви я Хемус – оня ден я похарчиха, оня ден, милиардът замина.


Вчера – 200 млн. Не им стигат. На 3% лихва за 3 г. Вече пазарите не им дават пари. България в момента е като някой изпаднал, който на никой съсед не иска да му даде пари и му набива високи лихви. Вчера – още 200 милиона на 3% за 3 години, което прави 18 млн. 3 г.”, отчете той.


“Помните ли, едно време имаше едни Пирамиди, които събираха българите по зали и ги караха да си купуват и талончета, а накрая всички изгоряха. Само няколко далавераджии си взеха милионите. Промяната е същата пирамида, която за 6-7 месеца ви обра”, коментира Борисов.


“Когато цифрите и фактите говорят, всички си мълчим. С 51,4% по-скъп А-95 са Промяната. И в момента, в който си тръгнаха – виждате, започва да пада бензинът. Случайно? Не е случайно. Ето ви дизелът – 61%. Всеки ден за всеки литър от вашия джоб месеци наред ви взимаха парите, по 1,20 лв. на литър. Все едно крадец ви бърка и ви взима в джоба. На всеки литър – по 1,20 лв. Метанът, които карат на метан – 279%. Ето я разликата“, отчете лидерът на ГЕРБ.

Той допълни, че се наблюдава и изключително висок ръст на хранителните продукти, допълвайки, че инфлацията се е покачила многократно в последните 2 години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 хайде по-кротко 23.09.2022 10:50

    Прав е Тиквата, ама точно той създаде тази обирджийска пирамида и окраде десетки милиарди без да бъде наказан, а двамата харвардски престъпни гастрольори просто се възползваха на макс от нея. Така, че да не се пеняви толкова, щото бая се самоунижаваше, а и за да спаси кожата позволи и европейски лидери да го унижават и пак не мирясва

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.