Руската певица Алла Пугачова по време на кастинг за музикалното телевизионно шоу "Фактор А" в Москва, Русия, 22 март 2011 г. (Антон Белицки/Epsilon/Getty Images)

Свързани новини

20.09.2022 10:32

Руска поп звезда осъди "илюзорните цели на войната на Путин в Украйна"

Видян 1081 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любимата руска попзвезда от съветската епоха Алла Пугачова разкритикува "илюзорните цели" на несигурната руска инвазия в Украйна, превръщайки се в последната известна личност, която се противопоставя на войната.

В неделя 73-годишната Пугачова написа в Instagram, че подкрепя своя съпруг, комика Максим Галкин, който неотдавна беше обявен за "чуждестранен агент" от руското Министерство на правосъдието.


Пугачова заяви, че съпругът ѝ желае да се сложи край на смъртта на руските войници, които "умират за илюзорни цели, които превръщат страната ни в парий"

Тя заяви, че Галкин е "добър, истински и неподкупен патриот на Русия", който желае "просперитет" и "свобода на словото", и призова министерството да я обяви за чуждестранен агент.


 Коментирайки решението в събота, Галкин заяви в отделен пост в Instagram: "Основанието за това решение беше, че според твърденията съм получавал средства от Украйна, за които съм извършвал политическа дейност. Първо, не се занимавам с политика. От сцената на моите концерти се занимавам с хумористичен жанр - политическа сатира, и то от 28 години. "


Галкин и Пугачева, които имат две деца, са напуснали Русия и са заминали за Израел през март тази година, според множество съобщения в руски и израелски медии. В публикация в социалните мрежи от руски моден дизайнер се казва, че Пугачова се е върнала в Русия през август. Но не е ясно къде се намира тя сега и къде живее семейството им постоянно.


 На снимката: Руската певица Алла Пугачова по време на кастинг за музикалното телевизионно шоу "Фактор А" в Москва, Русия, 22 март 2011 г. (Антон Белицки/Epsilon/Getty Images)


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 куку палома 20.09.2022 13:28

    Нали се изнесе в Израел и не живее вече в Русия, или и тя е изкукала в желанието си глобалистите да не и запорират милионите

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни