Взаимно да си честитим, защото в свят, където вече нищо не е, каквото беше - даже английската кралица вече я няма, "за да останеш, за да си потребен..." си трябва голяма борба
12.09.2022 09:23

14 години 19 минути

Видян 2623 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Започнахме 15-ата година на 19 минути!


Взаимно да си честитим, защото в свят, където вече нищо не е, каквото беше - даже английската кралица вече я няма, "за да останеш, за да си потребен..." си трябва голяма борба. Особено за такива като нас, на които при раждането ни предричаха от 6 до 10 месеца живот. Толкова обаче изкараха появилите се и отдавна забравени конкуренти, които излязоха малко след нас на пазара.


Изглеждаха по-силни. Но не знаеха простата формула, която е разбрал всеки, който поне малко време е посветил на бойни изкуства. Тя гласи: "По-силният не винаги побеждава". Има си и важен закон на пазара и природата: съществуват 2 конкурентни предимства - човек да бъде първи по време или да бъде най-добрият. Явно сме били и двете.

А не е властта да не положи много усилия, за да ни удуши. Имаше един много силов финансов министър, който всеки месец се обаждаше в една подчинена му институция - бухалка и питаше: "Тия 'що са още живи"? Той падна, друг го смени. Ние оставаме и продължаваме.
Какъв ти тук ... финансов министър. Ние сменихме 11 премиери. И този ще отлети преди нас, дори да има избори след избори, както повечето държавници и политици са сигурни.
 
Само си помислете - по ирония на съдбата, когато 19 се появи, имаше 19 национални информационни всекидневника, а сега са 9 - включително спортните. Ние останахме и продължаваме.
Още в първите ни дни един от всекидневници ни описа като "вестник без душа". Е, отдавна вече онзи всекидневник го няма. А 19 остава и продължава!

Защо?



От началото сме верни на себе си и на девизите си от първия ден, които сме публикували и които са напълно честни:

Единственият свободен всекидневник
Чиста информация
София е наша

Освен на хартия, ставаме все по-силни и електронно. Сайтът 19min.bg e един от най-влиятелните в републиката - гръбнак е на група от общо 6 дигитални медии, защото не се притеснява да отстоява свои каузи и да открива хората в нещата. Дотолкова, че депутати - милионери се опитват да ни натискат дори през прокуратурата по отвратителен и много долен начин, защото не приемаме неприличните им предложения.



Дали те или други силни на деня палят домовете ни, заплашват с чупене на крака, разпространяват долни клевети. За тяхна беда обаче ефектът е, че в крайна сметка сами стават клиенти на прокуратурата. И тепърва ще ги разнищваме с разследвания, при това не само ние...

Пожелаваме си за рождения ден да бъдем заедно с вас още и още! Защото вярваме, че е имало защо.


Честити да бъдем заедно! И да бъдем по-добри.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Редакцията 12.09.2022 22:56

    Благодаря много

  • 001 Anonimen 12.09.2022 16:05

    честито, живи и здрави, дълголетни и победоносни!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци