22.06.2009 18:55

ССД и Синята коалиция в Плевен ще се явят заедно на изборите

Видян 1367 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Споразумение за съвместна дейност в Плевенска област подписаха днес организациите на СДС, ДСБ, "Обединени земеделци" и ССД, предаде БГНЕС.


Съюзът на свободните демократи се присъединява към Синята коалиция и заедно с нея ще работи в Плевенска област за успешно представяне на коалицията на изборите за Национален парламент на 5 юли 2009 г., се казва в съвместната им декларация. Споразумението е подписано от Найден Зеленогорски - областен председател на СДС, Йордан Децов - областен председател на ДСБ, Милчо Илиев - областен председател на Обединени земеделци и Симеон Съев - областен председател на ССД. В текста се казва още, че Синята коалиция приема в областния предизборен щаб да бъдат включени един заместник-председател и трима членове от ССД. Четирите партии заявяват, че след изборите ще работят заедно за повишаване стандарта на живот на жителите на Община Плевен и Плевенска област. Симеон Съев от ССД заяви, че плевенската организация на ССД се е почувствала пренебрегната от РЗС и Яне Янев, с когото имат споразумение на национално ниво и това е причината да потърси сътрудничество със Синята коалиция. За нас ССД винаги са били част от тази демократична общност, с която заедно направихме промените в България, подчерта Найден Зеленогорски. Той допълни, че това поставя началото на един дългосрочен проект и потвърди желанието на коалицията да участва с всички партии в нея и на други предстоящи избори. Водачът и мажоритарен кандидат на Синята коалиция в плевенски 15 МИР д-р Цветан Костов изрази оптимизъм, че с присъединяването на свободните демократи се изпълнява първоначалния проект на коалицията, ориентиран към широката демократична общност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец