С новите класни стаи, които предвиждаме да обособим, училището ще може да преминем на едносменен режим на работа", допълва Фандъкова.

Свързани новини

26.08.2022 17:37

Ремонтите на 34 училища и детски градини трябва да завършат до началото на учебната година: Фандъкова

Видян 2280 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ремонтите в 34 училища и детски градини трябва да завършат до началото на учебната година, а само в две училища ще продължат след 15 септември. С директорите сме създали организация, така че да не се пречи на учебния процес. Това написа във фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова, която инспектира ремонтните дейности в 20 ОУ "Тодор Минков".


В 20 ОУ “Тодор Минков” ремонтираме покривите на основната сграда и на физкултурния салон, както и санитарните възли. Заедно с кмета на район “Триадица” г-н Божилов и директора г-жа Тимова, които контролират работата, проверихме изпълнението на заложения график.


С новите класни стаи, които предвиждаме да обособим, училището ще може да преминем на едносменен режим на работа", допълва Фандъкова.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 26.08.2022 19:11

    УВЕЛИЧЕНИЕ НА СМЪРТНОСТТА С 40% ОТЧИТАТ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ В САЩ Публикуваме откъс от статията на известния Д-р Робърт Малоун, един от изобретателите на иРНК технологията, със заглавие Ами ако най-големият експеримент върху човешки същества в историята се провали?: „Започва да ми се струва, че най-големият експеримент върху човешки същества в записаната история се е провалил. И ако този доста сух доклад от висш изпълнителен директор на животозастраховането в Индиана е верен, тогава настояването на адвокат Райнер Фюлмих за свикване на нови процеси като в Нюрнберг за „Престъпления срещу човечеството“ започва да изглежда много по-малко донкихотовски и много по-пророчески.

  • 001 Anonimen 26.08.2022 17:43

    Зад цифрите стоят човешки животи От средата на декември 2020 г. до 18 февруари 2022 г. базата данни на правителството на САЩ – Системата за докладване на нежелани събития за ваксини (VAERS) – е получила 1 134 984 съобщения за нежелани събития, включително 24 402 смъртни случая след ваксинация срещу ковид. Само официално признатите в САЩ случаи на миокардит и перикардит са 4021, от които 2475 случая, свързани с Пфайзер, 1364 случая с Модерна и 171 случая с COVID-ваксината на Джонсън и Джонсън. Те включват 643 съобщения за миокардит и перикардит при деца на възраст от 12 до 17 години.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи