През декември миналата година Марин беше подложен на критики заради това, че е имал нощно излизане малко след като колега от правителството е дал положителен резултат за коронавирус.

Свързани новини

19.08.2022 10:50

Работи усилено, забавлявай се усилено: Премиерът на Финландия

Видян 2260 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От всички лидери на ЕС, с които можете да се забавлявате, вероятно ще се забавлявате най-добре с министър-председателя на Финландия Сана Марин, съобщава Политико. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

Финландският вестник Iltalehti съобщи в сряда, че в нови видеоклипове, публикувани в социалните медии, министър-председателят е забелязан да се забавлява с няколко финландски личности, сред които депутатът Илмари Нурминен и медийната водеща Тини Викстрьом.


В изтеклите кадри, публикувани в няколко клипа в Instagram Stories, се вижда как Марин танцува буйно с няколко приятели, а на заден план се чуват викове за кокаин, съобщават финландски медии.


Финландският депутат Микко Керня от коалиционния партньор на Марин - Партията на центъра, призова министър-председателя да се подложи на тест за наркотици и да оповести публично резултатите. "Народът също има право да очаква това от своя министър-председател", написа той в Туитър.


 На пресконференция в четвъртък сутринта Марин отрече да е употребявала наркотици и заяви, че "няма какво да крие"

"Аз танцувах, пеех, празнувах, правех законни неща", каза министър-председателят. Марин добавя, че не е пила много.

Тя също така се нахвърли върху изтичането на информация. "Вярвах, че тъй като видеоклиповете са от частно събитие, те няма да бъдат публикувани", казва Марин. "Чувствам се зле, че те са публикувани. "


 Клиповете предизвикаха смесени реакции в интернет, като някои критици порицаха Марин за това, което според тях е безотговорно поведение, докато други видяха потенциален ръст на популярността на 36-годишния министър-председател.

През декември миналата година Марин беше подложен на критики заради това, че е имал нощно излизане малко след като колега от правителството е дал положителен резултат за коронавирус.


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и