Когато минават под моста "Академия", един от сърфистите пада от дъската си, но не забравя да държи телефона си извън водата, заснемайки своя спътник.

Свързани новини

18.08.2022 14:15

Двама арогантни идиоти, които се подиграват с Венеция: Кметът за сърфистите в Канал Гранде

Видян 1545 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Точно когато сте си помислили, че плуването в каналите, вандалските прояви и позирането топлес върху военен паметник са най-лошите прояви на туристите във Венеция, помислете отново.


В сряда сутринта двама души решават да карат сърф. Мястото, което са избрали за това, не са плажовете, на които се радва градът, а Канал Гранде. Виж видео тук!


Привидно яхнали eFoils (електрически дъски за сърф, издигнати от водата на подводни крила), те бяха заснети от камера да карат нагоре-надолу по водния път. Големият канал е не само центърът на обекта на световното наследство на ЮНЕСКО, осеян с исторически сгради, но и главната пътна артерия на Венеция.



На кадри, заснети от различни местни жители, те са уловени да избягват вапорето (воден автобус) и такси под моста Риалто, както и да преминават покрай базиликата Салуте - една от емблематичните забележителности на града.


Когато минават под моста "Академия", един от сърфистите пада от дъската си, но не забравя да държи телефона си извън водата, заснемайки своя спътник.



Кметът на града Луиджи Бругнаро публикува в Туитър видеозапис на сърфистите, в който ги нарича "двама арогантни идиоти, които се подиграват с града" Той предлага безплатна вечеря на всеки, който успее да идентифицира двойката.


"Двете дъски за сърф са конфискувани и скоро . . . отговорните лица ще бъдат в ръцете ни. "
По-късно местният вестник Il Gazzettino съобщава, че двамата са били заловени.


Двете дъски - на стойност около 25 000 евро (25 440 щатски долара) - са били конфискувани, тъй като не са били застраховани, съобщиха оттам, а на всеки сърфист е наложена глоба от 1500 евро за това, че е застрашил корабоплаването в канала. Освен това им е издадена заповед за противообществена проява и са изгонени незабавно от града.



Градът е наредил на адвокатите си да започнат процедура срещу двойката за уронване на престижа на града. Ще бъде установена връзка и с консулствата на мъжете.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.