Ако имате възможност, избягвайте центъра на столицата, тъй като пред Народното събрание върви и ремонт на тротоарите и се преподреждат жълтите павета.

Свързани новини

27.07.2022 11:51

Пътните фирми протестират в София и страната

Видян 932 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Започнаха протестите на пътните фирми в цялата страна заради неизплатени задължения за извършени дейности и липсата на индексация по договорите за строителство. В София участниците се събират в района на Народното събрание и покрайнините.

Протестиращите се събират, освен в района на парламента в столицата, и на разклона на Околовръстния път на София в началото на магистрала "Тракия". Оттам по околовръстното шосе ще тръгне шествие, което няма да затваря пътя, а ще се  движи заедно с останалия автомобилен поток в посока Северна дъга и магистрала "Хемус", обикаля столицата посока Южната дъга и се връща обратно до сборния пункт. Колоната ще тръгне към 9.30 ч.

В центъра на София протестът е съгласуван до 17 ч..

Ако имате възможност, избягвайте центъра на столицата, тъй като пред Народното събрание върви и ремонт на тротоарите и се преподреждат жълтите павета.

Другите 18 точки по пътищата на страната, които ще бъдат затворени за движение между 10 и 11 ч., са разположени както следва - по автомагистрала "Хемус", там, където е построена, или пътят София - Варна ще бъде затворен при Ботевград, Ловеч, Велико Търново, Търговище, Шумен - при пътен възел Белокопитово и на входа и изхода на Варна.

Проблем ще има по околовръстното на Пловдив, при Стара Загора и преди Бургас - на съоръжението за обходния път.

Ще бъде затворено за час кръстовището Крепост край Хасково. И още - пътят край Видин, Монтана при кръговото кръстовище за началото на прохода Петрохан, Плевен и Русе, при Перник/светофара при село Драгичево/ и Благоевград - при пътния възел Благоевград юг, а и пътят между Чепеларе и Пампорово при разклона Проглед, както и при Самоков.


Източник: БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци