Хирон ще осигури на по-духовните от нас силата да оцелеят в тази специална операция, приключваща с пика на междузвездните войни на 20 декември. Навръх Игнажден - деня, по който се познава идната година. Хирон ще ни спасява 3 дни по-дълго, досами Бъдни вечер

Свързани новини

19.07.2022 15:16

От днес до Коледа болката се превръща в сила с Хирон

Видян 2027 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


От 19 юли до 23 декември, благодарение на ретроградното движение на астероида Хирон, който е отговорен за емоциите, чувствата, тревогите ни, които понатрупахме в излишък през последните месеци, че и 2 години, ще имаме възможност да излекуваме болките и да ги превърнем в нови сили.


Единствената не-планета, която има значение в астрологията, ще "шета" между сблъскващите се титани Сатурн и Уран, за които вчера писахме, че започнаха своята война на статуквото/стабилността срещу промяната/предизвикателството, която ще се отрази всякак на всеки от нас. Хирон ще осигури на по-духовните от нас силата да оцелеят в тази специална операция, приключваща с пика на междузвездните войни на 20 декември. Навръх Игнажден - деня, по който се познава идната година. Хирон ще ни спасява 3 дни по-дълго, досами Бъдни вечер.

Той е лек и утеха за онези, които вярват, че именно през раните ни прониква светлината на по-доброто, което неизменно идва, очаква ни отвъд отчаянието и несбъднатите надежди и мечти. Както гласи мъдростта ни на деня: "Ако човек има истински чисто сърце, накрая ще победи". Което трябва да помним, да искаме. И в което вярваме.

Астероидът - спасител е най-силен в Овен, което е знакът на упоритостта, смелостта, увереността. Идеята е да се освободим от миналото, от грешките, от неясните и недобрите връзки от всякакъв вид и характер, за да не ни задържат и да не ни гнетят, да не ни ограничават и да не ни пречат да растем. А растежът е свързан с болка, няма как, усещали сме го и физически от падането на млечните зъби до поникването на мъдреците.

Добре е, че астролозите ни обещават спасение накрая, а те този филм са го гледали всеки път, когато Хирон е минавал през тази своя фаза, докато ние не сме знаели какво ни се случва и сме се вайкали. При това победата ни ще дойде баш в наверечието на Коледа - раждането на светлината насред мрака. Наистина нещата се подреждат сами в перфектен ред.

Хирон помага да разберем истински и дълбоко, че онова, което приемаме като лошо в живота всъщност е урок, който ни се дава, за да се спасим от някой или от нещо, което не е за нас. Тоест, всяко зло е за добро. Наистина.

Без болка, тъга, тревога, как бихме могли да оценим по достойнство идващите след това победи и радости?! Както казват спортистите: "Без болка няма победа".

В този цикъл, особено в началото му - очаквания турболентен период от 25 юли до 16 август, плюс - минус 5 дни, не се страхувайте да мислите за негативите от миналото - онези неприятни хора, отношения, моменти, истории, събития, периоди от живота, които оценяваме за себе си като болезнени. Спокойно ги означете, сиреч - направете ги символи на онова, което си отива. Не ги наричайте "злини", а им сложете в съзнанието си етикета "опит". Защото те точно това и представляват. А какво правим с опита - другото име на своите грешки? Ако сме умни или поне, ако сме хитри, използваме ги не като възглавница, над която да роним сълзи, а като учебник кое НЕ трябва повече да бъде така.

Това вече се нарича мотивация. За някого бързичко - след 10 - 20 август, за другиго - бавно и полека - чак до Коледа, това ще донесе със сигурност по-добри дни. Или, с други думи, сбъднати за добро мечти, които можем спокойно да наричаме и чути&отговорени молитви.


Наталия Каменова


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци