Свързани новини

19.06.2009 12:41

Борисов: Никой не вярва на популизма на Станишев

Видян 1521 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Около 50 000 пъти е показван Станишев по телевизията". Това заяви днес столичният кмет Бойко Борисов по повод на последните обвинения от страна на министър-председателя и лидер на БСП, предаде БГНЕС.


Според Борисов е грубо нарушение Станишев да е показван по новините въпреки, че е кандидат за депутат. "Вчера Плугчиева откри магистрала доникъде, само и само да се покаже. Аз съм направил повече метро под земята, отколкото те магистрали за 4 години", допълни Борисов. Той е категоричен, че трябва да има споразумение с Международния валутен фонд (МВФ) до края на годината за да се гарантира банковата система. Той обвини правителството, че преназначавайки по-рано управителят на БНБ, е застрашило банковата система в страната. "Популизмът на Станишев вече никой не го приема на сериозно", категоричен бе Борисов. Според него Брюксел отново е пуснал спрените фондове само защото на хората там им е дожаляло, българите да се избиват по магистралите.
Преди три дни по време на една от предизборните си срещи Станишев каза, че "за 4 години господин Борисов е имал 9000 медийни изяви, а за 9000 деца няма детски градини в София". В интервю за "Wall street journal" Станишев разкритикува призивите на Борисов да се сключи споразумение с МВФ. "Българските граждани трябва да знаят, че МВФ не е кошница с пари, която отпуска средствата без условия. Затова трябва да се питат някои от нашите съседи, които взеха пари за оздравяване на финансовата си система при много тежки условия", каза по този повод още Станишев.
Столичният кмет днес откри новата сграда на целодневна детска градина № 162 в район "Красно село", където от есента ще бъдат приети нови още 60 деца. До началото на следващия месец се очаква да бъдат открити още 5 детски градини в столицата, като до края на тази година броят на новите детски заведения се очаква да станат 17



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв