Симона Радева, за която източници от разследването твърдят, че е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, направи първи коментар след случилото се.

Свързани новини

08.07.2022 09:46

Всички ще си сърбате попарата: Полицайката от катастрофата

Видян 4270 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Симона Радева, за която източници от разследването твърдят, че е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, направи първи коментар след случилото се.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видели нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми - ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудете малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойно вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечий живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Радева в личния си профил във Facebook.


От източници на NOVA в МВР стана ясно, че тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев - палка и сигнална лампа. Двамата имали любовна връзка. Като патрулен полицай, Радева му осигурявала „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

Семерджиев бил информатор на ГДБОП, научи още NOVA. В този смисъл полицейската закрила на Радева не била жизнено необходима за него. Майката на бившия футболист пък имала връзка с водещия му офицер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 08.07.2022 22:12

    Отче, отчЕЕЙ, 97% от ТАЗИ популация е с гени на макаци, кой по-малко, кой повечко...И никак не се шегувам - никой не ми плаща да вия като пес из форумите. Още веднъж - търсете българи без циганско! Иначе България НЯМА ДА Я ИМА. Много скоро!

  • 005 Поп Вечерко 08.07.2022 17:37

    Кочината Булгаристан НИКОГА НЯМА ДА СЕ СПРАВИ С ДЖИГИТИТЕ, а самите ние, само трябва да вкараме в главите си максимата : ОКО ЗА ДВЕ И ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ !!!

  • 004 За сведение на посрещачите 08.07.2022 17:36

    Държавата Булгаристан била обявила война на дрогираните зад волана, ти да видиш !!! Въпросът обаче е, кога същата тази кочина, ще обяви война на нищо правещите или директно помагащи на престъпниците куки и заптиета ?!!!

  • 003 Живял като човек в България 08.07.2022 17:35

    Това са плодовете на чалга субкултурата! Десетилетия наред промиване мозъците на подрастващите с възвеличаване на мутри, леки жени, бързи и лесни пари и стремеж към охолен, лъскав живот на всяка цена. Пълна деградация, по АМЕРИКАНСКИ ОБРАЗЕЦ !!! Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава !!! АМИН !!!

  • 002 Anonimen 08.07.2022 15:59

    ... тя откраднала ли е полицейската палка и синята лампа от полицията за да му ги даде ; или ги е купила отнякъде и му ги е подарила ; или пък той лъже за да си отмъсти на бившето гадже ???

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено