„Днес станахме свидетели на поредната порция нагло и арогантно поведение на това некадърно правителство. Смехотворно звучат твърденията на управляващите, че заседанието днес трябва да бъде закрито, защото имало секретни документи”, коментира Теменужка Петкова.

Свързани новини

07.07.2022 11:07

ГЕРБ не намира за нужно повече да стои в пленарната зала: Атанасова

Видян 1211 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Парламентарната група на ГЕРБ не намира за нужно повече да стои в пленарната зала на Народното събрание. Това коментира на брифинг в парламента председателят на ПГ на партията Десислава Атанасова. „Няма никакъв повод нашата парламентарна група да бъде в зала и да прави кворум на това провалено и агонизиращо Народно събрание”, категорична е тя.


Атанасова обаче уточни, че ГЕРБ ще бъдат в пленарната зала и 59 депутати ще гласуват против правителството на Василев, ако бъде внесено. „Двете теми не бива да се бъркат. Говоря за безпредметното присъствие в пленарната зала и през вчерашния ден, и през днешния и вероятно през всеки друг до гласуване на правителство, ако има такова”, подчерта тя.


Реакцията на депутата дойде, след като беше решено изслушването на премиера Кирил Петков и на енергийния министър за цените на енергоносителите и доставките на газ да се проведе при закрити врата. „Това ли е целта на това управление - да скрие за пореден път поредния си провал”, попита Атанасова.


„Днес станахме свидетели на поредната порция нагло и арогантно поведение на това некадърно правителство. Смехотворно звучат твърденията на управляващите, че заседанието днес трябва да бъде закрито, защото имало секретни документи”, коментира Теменужка Петкова.


От ролята на бивш енергиен министър тя посочи, че „няма нищо секретно” в тази информация. „Не може да бъде секретна цената на природния газ и сигурността на доставките на синьо гориво за България. Кое е секретно? Цената я плащат хората и бизнеса. Те искат да засекретят това, че вчера изпълнителният директор на „Булгаргаз” ясно заяви, че до края на годината няма газ, няма осигурени доставки”, добави Петкова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 07.07.2022 18:07

    Ах, ще се разплача! Поздрави на Дулово!

  • 002 Anonimen 07.07.2022 15:50

    Защо им плащаме заплати на тези мошеници!?

  • 001 М 07.07.2022 14:21

    очаквам като видни радетели за почтеност да върнат народните пари, които ще получат като заплатки, премии и прочее за времето, през което не влизат на работа....дали ??

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион