Свързани новини

18.06.2009 18:43

Доган: Трябва да вкараме Башев в НС

Видян 2439 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нашата основна цел в Благоевград е да гарантираме влизането на Ахмед Башев в следващото Народно събрание /НС/. Това каза лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на срещата си с избирателите в село Кочан, информира БГНЕС.


"Дали Ахмед Башев ще спечели като мажоритарен кандидат е въпрос на ценностна кауза", каза още лидерът на ДПС по повод мажоритарният кандидат на партията в Благоевград Ахмед Башев, кмет на с. Рибново.
Башев и учителят в селото Мурат Бошнак бяха задържани за кратко на 16 март тази година от агенти на Държавната агенция "Национална сигурност".
Името на кмета на Рибново беше изнесено от Комисията за разкриване на досиетата при публикуване на сътрудниците на службите, кандидати за кметове и общински съветници.
Башев е роден на 22 януари 1964 г. Участник е във «възродителния процес» като секретен агент с псевдоним Манол. Съществуват документи за донесения с неговия подпис. В изнесеното от Комисията не е регистрирана дата за снемането му от действие като агент. Няколко пъти е сменял името си и е преминавал от една партия в друга.
По време на срещата Доган "призова хората да разберат сложността на ситуацията". Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация." "За голямо съжаление след 20 години от началото на демократичния процес има рецидив на определени мисли и действия", допълни той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева