„Ще разговаряме с ПП за съставяне на правителство. Приоритетите, които Кирил Петков е изложил в своето обръщение, съвпадат с част от нашите. В преговорния процес ще добавим това, за което ние имаме мандат от нашия Национален съвет”, посочи тя.

Свързани новини

01.07.2022 13:14

Ще разговаряме с ПП за съставяне на правителство: Нинова

Видян 2760 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП се връща на масата за преговорите с „Продължаваме Промяната” и започва разговори по политики, след като условието Кирил Петков да не бъде кандидат за премиер е изпълнено, обяви лидерът на партията Корнелия Нинова.

„Ще разговаряме с ПП за съставяне на правителство. Приоритетите, които Кирил Петков е изложил в своето обръщение, съвпадат с част от нашите. В преговорния процес ще добавим това, за което ние имаме мандат от нашия Национален съвет”, посочи тя.

Нинова поясни, че напълно подкрепят приоритетите на „Продължаваме Промяната” за борба с корупцията, промените в Закона за обществените поръчки, както и тези в КПКОНПИ.

„Започваме да преговаряме по политики, които да бъдат ясно разписани този път в план за работа или програма на правителството - нещо, което ни липсваше в първия мандат, с ясни отговорности и срокове за свършване на тези задачи”, добави тя.


По-рано днес по време на дебатите в НС Нинова нападна премиера в оставка Петков заради изгонването на руските дипломати.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 бийте и дузпата 02.07.2022 12:28

    Курни съвсем го подкара през просото, явно за тия 6 месеца толкова добре е захлебила, че не иска да изпуска още. Най-добре противниците на хитрата селянка да сформират нещо ново с всички предишни отцепили се от БСП. Тогава наистина Нинова, Свиленски, Чунчев, дребния пълен със злоба Божанков и сие ще гледат НС само през тв

  • 006 Доктор 02.07.2022 00:35

    Амбициозна селянка с нисък морал. Имам усещенето, че би направила и незъзможното за да стане министър-председател. БСП е със затихващи функции благодарение на подобни недоразумения.

  • 005 Anonimen 01.07.2022 23:58

    Чупка мъ крадлива мангусто!

  • 004 Anonimen 01.07.2022 17:00

    Ще разговаря с тях докато раздават министерски кресла, а после ще се прави, че не ги познава!

  • 003 Anonimen 01.07.2022 13:25

    Корнела ще разговаря с всеки, който и предложи министерски пост!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния