Целите на Русия в Украйна не са се променили, заяви руският президент Владимир Путин в сряда по време на пресконференция в Ашхабад, Туркменистан

Свързани новини

30.06.2022 10:27

Путин говори за Украйна по време на първото си пътуване в чужбина от февруари насам

Видян 2054 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Целите на Русия в Украйна не са се променили, заяви руският президент Владимир Путин в сряда по време на пресконференция в Ашхабад, Туркменистан."Нищо не се е променило", потвърди Путин, като заяви, че крайната цел е "да се освободи Донбас, да се защитят тези хора и да се създадат условия, които да гарантират сигурността на самата Русия". Това е всичко. "

Президентът уточни, че макар целите да остават същите, тактиката, използвана за постигането им, може да се промени в зависимост от това какво военните смятат за подходящо. Той обаче настоява, че "всичко върви по план".


Не говоря за крайни срокове, никога не го правя, защото това е животът, това е реалността. Налагането на крайни срокове е погрешно, защото е свързано с интензивността на бойните действия, а интензивността е пряко свързана с възможните жертви. И преди всичко трябва да мислим за запазване на живота на нашите момчета", каза той.

Коментирайки признанието на генералния секретар на НАТО, че блокът се готви за конфликт от 2014 г. насам, Путин заяви, че това не е "нищо ново" за Москва. Той допълни, че от дълго време САЩ търсят външен враг, който да сплоти съюзниците около Вашингтон, и че Русия е по-подходяща за тази роля от Иран.


Това за пореден път потвърждава това, което сме казвали през цялото време: че НАТО е реликва от Студената война. Винаги са ни казвали, че НАТО се е променил, че вече е политически блок, но всички търсеха възможност и



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци