„Искам да се извиня на избирателите ни за това, че сме направили такава грешна преценка по отношение на Елена Гунчева". Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов от Народното събрание.

Свързани новини

29.06.2022 14:33

На следващите избори БСП ще се бори за влизане в НС: Костадинов

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Искам да се извиня на избирателите ни за това, че сме направили такава грешна преценка по отношение на Елена Гунчева". Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов от Народното събрание.

„Фактите, че Гунчева обяви решението си 3 часа, след като беше взето това за вдигане на ветото за Северна Македония в Комисията за външна политика, опитът да се създаде скандал в деня, в който се обсъждаше ветото и че не дойде да гласува на вота на недоверие - са достатъчно ясни и показателни за истинските причини относно напускането й", смята Костадинов.

„Кой има интерес от това да се появи един изживял катарзис депутат, който започва да мисли колко е полезно да се подкрепя това правителство? Естествено, че този, който управлява”, допълни лидерът на партията.



„Дори да приемем, че успее по някакъв начин да предизвика един финансов или морален катарзис в други депутати в парламента, можете ли да си представяте каква агония ще бъде това за българския парламент и народ? Това е обида и плюнка в лицето на България. Помните ли времето, когато страната ни се управляваше от мнозинството на ДПС и БСП, което се крепеше на един златен пръст. Това ли трябва отново да преживяваме? Агония след агония”, заяви Костадинов.


Според него, ако има нови избори, БСП дори няма да влезе в НС.


„Мога да се хвана на бас, че на следващите избори БСП ще се бори за влизане в парламента и въобще не е сигурно дали ще влезе", заключи той.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.