По време на паузата лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви, че депутатите от партията няма да влязат в зала. Те настояват първо да се гласува вотът на недоверие към кабинета "Петков"

Свързани новини

22.06.2022 09:32

След 3 неуспешни опита за събиране на кворум: Закриха заседанието на НС

Видян 2122 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Народното събрание не успя да събере кворум за заседанието в сряда след три опита. По програма то трябваше да започне в 09.00 ч. На него трябваше да се избере нов председател на парламента. Временно изпълняващият длъжността Мирослав Иванов опита да събере кворум на три пъти, но не успя и след всяка регистрация даде по 15 минути почивка. Причината за липсата на кворум е, че депутатите от ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане” не се регистрираха, предаде Нова тв.



По време на паузата лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви, че депутатите от партията няма да влязат в зала. Те настояват първо да се гласува вотът на недоверие към кабинета "Петков". По процедура това трябва да се случи към 19.10 ч. - точно 24 часа след края на дебатите във вторник.




„Управляващата опозиция бойкотира заседанието на НС. Миналата седмица настояваха да бъде избран нов председател на парламента, а днес са против тази точка, защото това щяло да доведе до обществено напрежение. Не изключвам днес да не се проведе изобщо заседание на парламента”. Това каза съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов в кулоарите на НС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 22.06.2022 23:04

    "Да избираш между тези 240 АЙДУКА, които ни докараха до тука.." Тези 240 са палячовците на задкулисието, и съответните мафиотски групировки. Платили са им да ги да ги "избираме". Каквито са ни "елитите", такива съм и палячовците.

  • 003 Anonimen 22.06.2022 10:30

    Това правителство трябва да си отиде, но след приемането на бюджета. Не ми харесва себичността на Костадинов, щял да бъде първа политическа сила - е не точно сега...Но , че предварително са се наговорили да не влизат в зала е ясно и за глухи и слепи...

  • 002 Отче Ваш 22.06.2022 09:49

    Да избираш между тези 240 АЙДУКА, които ни докараха до тука, е като да избираш между чума и холера !!! Защото от тенекия, БАКЪР не става !!!!

  • 001 Anonimen 22.06.2022 09:45

    И гепените от народа милиони, с които простото купува и краде депутати явно не му помагат

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате