Следващата среща от инициативата ще се проведе на 7 и 8 юни в Охрид и на нея се очаква да присъства сръбският президент Александър Вучич

Свързани новини

18.05.2022 15:13

Евроинтеграцията на Македония и Албания е заложник на България: Ковачевски

Видян 1848 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Евроинтеграцията на Македония и Албания е заложник на България. Нашата европейска интеграция е сведена до разговори за история, което на практика всички държави от ЕС оправдават.


 


Според мен това е неправилно, защото когато се говори за история, не се обещава нищо, а само се разискват неща от преди 100-150 години. Това е класическо изнудване и не може да бъде в полза за никого". Това заяви премеирът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски по време на форума „Македония 2025”, съобщава БГНЕС.


 


„Отворени Балкани” не подменя европейската интеграция", подчерта Ковачевски и изрази надежда, че и останалите държави от региона ще осъзнаят ползите от тази инициатива и ще се включат към нея. 


 


Той съобщи, че следващата среща от инициативата ще се проведе на 7 и 8 юни в Охрид и на нея се очаква да присъства сръбският президент Александър Вучич.



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.05.2022 16:10

    Ако не си съчиняваха история, знаейки много добре , че са Българи от местността Македония, отдовна можеха да са в Европейския съюз. По Титово се сърбееха, а сега са си натъпкали центъра със "средновековни паметници", толкова са нещастно жалки, не знае човек да ги съжалява ли или да се забавлява с глупостта им.Дано само нашето правителство не изпадне в тяхното положение

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за