Свързани новини

15.06.2009 15:46

Депутат на Атака скочи срещу партията си

Видян 1828 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от партия Атака Митко Димитров е изпратил жалба до ЦИК с искане да бъде спряна регистрацията на кандидатските й листи. Това заяви той за 19` и добави, че със същия текст ще сезира Върховния административен съд за груби нарушения на партийния устав. Причината за неговата жалба бил начинът, по който ръководството на Атака определяло кандидатите за Народното събрание и тяхното подреждане в листите. Според депутата представените листи в районните избирателни комисии са съставени и подписани еднолично от лидера Волен Сидеров, без да са обсъдени от Централния сбор.


Димитров смята, че една обществена институция като партията му е използвана като еднолична фирма от своя председател. „Като толкова иска да командва, Волен Сидеров да си направи своя фирма“, коментира той за вестника. Засега Димитров не възнамерявал да напуска Атака и оставал редови партиен член. Думите му са много сходни с тези на Антон Сираков, който на националния сбор на Атака през декември миналата година си позволи да критикува Сидеров. Впоследствие Сираков изпадна в немилост и напусна партията, на която беше зам.-председател.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей