Както виждаме от чл. 2, този икономически интерес от 4 млрд. лв. успешно се е намесил отново и проектът на икономическото министерство е само прах в очите на хората

Свързани новини

12.04.2022 09:32

Ето члена в полза на банките и бързите кредити от Закона Нинова: Мая

Видян 1999 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Защо казваме, че законът за колекторските фирми, внесен от Министерство на икономиката, е лобистки в полза на банките и бързите кредити? Защото още в чл. 2 той изключва събирането на дългове към банки и бързи кредити.


 


Това са 80% от дълговете, които събират колекторите от близо 800 000 българи. За тях няма да има правила и събирачите на дългове ще продължават да тормозят хората, както правиха и досега.


 


Да, права е Нинова, че това е бизнес за 4 млрд. лв. и че тези 4 млрд. лв. досега не позволяваха да се приеме закон, който да защити хората от колекторските фирми.


 


Но както виждаме от чл. 2, този икономически интерес от 4 млрд. лв. успешно се е намесил отново и проектът на икономическото министерство е само прах в очите на хората", пише Мая Манолова.



19 минути знае и повече: на кого е възложен от Нинова за бързо писане този закон, чието авторство тя само си приписва – на хора, които никога преди това не са се занимавали с подобно нещо. Ще разказваме тепърва за този голям срам.



Мария Пенчева




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 13.04.2022 11:50

    А банка ДСК КОГА ще ми изплати обезщетението полихвоточките от жилищен влог от 1976г????????????? Като съм българин, а не мангуста нямам ли право да имам дом в територия, която все още наричате България?

  • 001 Anonimen 12.04.2022 09:39

    Социалната седесарка Нинова съвсем го подкара през просото и умело заблуждава и лъже избирателите си, но както казват "хитрата сврака с двата крака"

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.