Свързани новини

12.06.2009 11:43

Паскалев: Първанов подкрепя Борисов

Видян 2144 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Смятам, че всички партии вече закъсняха за изборите, заяви кметът на Благоевград Костадин Паскалев по бТВ, цитиран от БГНЕС.


Досега трябваше да бъдат представени листите, програмите, за да се ориентират хората, каза Паскалев. Според него и БСП не била в достатъчно добра кондиция. Добре е, че при европейските избори се възстанови консервативното начало в лицето на Синята коалиция, но не мога да разбера кой и защо се опитва да отстрани Мартин Димитров, попита Паскалев. Според него това е резултат на външни въздействия. Фактът обаче, че вчера Синята коалиция и ГЕРБ не са се разбрали за мажоритарните кандидати е знак, че трудно ще стигнат до единодействие и след изборите. Кметът на Благоевград заяви, че президентът Първанов подкрепя Бойко Борисов, а колкото до преминаването на Божидар Димитров към ГЕРБ добави иронично: Божидар Димитров е помогнал на БСП да загуби своята идентичност, сега пък отива да създаде идентичност на ГЕРБ. Костадин Паскалев отбеляза, че в Благоевград се купуват гласове с участието на криминални елементи. Той не пожела да уточни за коя политическа сила става дума, но каза че е достатъчно да се прегледат протоколите от изборите и когато се види струпване на гласове от една партия, да се анализират причините за това. Държавата трябва да си влезе в ролята си и да се криминализира тази дейност, каза още Костадин Паскалев. Според него Благоевград никога не е имал толкова инвестиции, колкото сега. Бихме могли да сме доволни от финансовия ресурс, който сме привлекли и по европейски програми, отбеляза кметът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели