Президентът на Украйна предупреди, че е невъзможно да се каже колко ще продължат боевете

Свързани новини

11.03.2022 15:21

Украйна достигна стратегическа повратна точка във войната с Русия: Зеленский

Видян 4683 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че страната му е достигнала стратегическа повратна точка във войната с Русия , но предупреди, че е невъзможно да се каже колко ще продължат боевете, предаде Ройтерс.


 


"Невъзможно е да се каже колко дни има да освобождаваме украинската земя. Но е възможно да кажем, че ще го направим. Защото вече достигнахме стратегическа повратна точка", каза той в телевизионно обръщение и призова международната общност да засили санкционния натиск срещу Русия.


 


"Украйна се придвижва към победа“, заяви Зеленский.



"Украинците са горди хора, които винаги защитават земята си и няма да дадат на окупатора нито едно парче от тази земя", продължи той.


 


Преминавайки за кратко към руски език, президентът заклейми Русия за това, че предполагаемо изпраща наемници да се бият в Украйна, като каза, че те "просто идват да убиват на земя, която не е тяхна...“


 


„Ето как руската армия се отнася към украинците, ето как се отнася към тези в Донбас - както те се изразяват, към рускоговорящите", добави той.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 13.03.2022 08:37

    Зеленият е недозрял луд,говори глупости,а трябва само да каже независимост на Украйна и никакво НАТО там-край на войната,ама се ежи като смешник....отдаде се на запада с ,въоръжаване,експерименти,обучаване на бандеровски банди и наркомании......избивал руско говорящи и стотици деца.....

  • 005 Anonimen 13.03.2022 01:30

    И ако нас ни карат да умираме, а ако нас ни тикат към куршумите, то сигурно и лудия разбира, че ние трябва да си кажем думата.

  • 004 Anonimen 13.03.2022 01:22

    Украйна е наследник на Киевска рус колкото Северна Македония е наследник на Александър Македонски. И съжалявам за украинският народ, но и те са виновни че допуснаха да се превърнат в американски експеримент, управляван от нацисти и наркомани.

  • 003 Anonimen 12.03.2022 17:21

    Клоунът пак смята желаното за реалност...

  • 002 Anonimen 12.03.2022 09:18

    тоя наглец е избягал в чужбина и лъже цял свят.Оставил е подведените да се жертват......

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак