Свързани новини

09.06.2009 13:43

РЗС се надява да удвои гласовете си

Видян 1614 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ПП "Ред законност и справедливост (РЗС) се надява да удвои гласовете си за парламентарните избори. Това заяви зам. председателя на партията Емил Василев след като част от ръководството внесе документите за регистрация на парламентарните избори на ЦИК днес, предаде БГНЕС.


РЗС е партия не свързана със системата и ще се стреми да спечели българите настроени за радикална промяна, заяви Димитър Абаджиев. Той допълни, че намерението на РЗС е да се утвърди като голям, десен, консервативен проект за България. Доверието, което над 120 хиляди българи гласуваха на партията е знак, че има сериозно желание за радикална промяна срещу статуквото на политико-икономическата мафия през последните 20 години , подчерта Димитър Абаджиев. Основната манипулация на тези избори бе купуването на гласове, мащабното финансиране, трансферирането на гласове най-вече от ДПС към обръчите им от партии, каквито са „Лидер” и НДСВ, каза той. От РЗС имат много сигнали за нарушения на изборите за европарламент и възнамеряват да внесат искане на ръчно преброяване на гласовете. За съжаление това преброяване няма да отмени компрометирането на вота, добави Абаджиев.


Имаше не само корпоративен, но и административен вот- служители от квотата на НДСВ са били предупреждавани, че ще бъдат проверявани чрез секциите по местоживеене за подадените от тях гласове, съобщи адвокат Емил Василев. Разбира се, тук се нареждат и от „Лидер”, които според него са купували гласове нагло и безпардонно. В крайна сметка имало е договаряне за трансфер на гласове между Доган и хората от „Лидер” и НДСВ, обобщи Василев. Атаката на току-що отминалия вот срещу РЗС е била голяма, но „не успяха да ни потопят и с този 5% изборен резултат ние влизаме с летящ старт на следващите избори за национален парламент”, прогнозира Василев. От РЗС ще поискат и тълкувание от ЦИК за нарушенията най-вече на ДПС, които са констатирали- несъвпадение на имена от студентски книжки и лични карти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог